skip to Main Content

Procesul de uscare este foarte important, fara o uscare rapida covoarele pot prinde un miros neplacut si chiar mucegai.

Pentru procesul de uscare DM Cleaning detine o camera special amenajata (complet termoizolata si auto ventilata) si un utilaj profesional de ultima generatie ce poate usca in procent de 100% covoarele dumneavoastra.

Aceasta camera are o capacitate de uscare pentru aproximativ 500 mp de covoare ce pot fi uscate 100% intr-un interval de maxim 6 ore, fiind dotata cu un utilaj de mare capacitate ce mentine o temperatura constanta de 30 grade si dezumidifca in permanenta aerul din incapere. In plus camera este dotata si cu un sistem de ventilare de mare capacitate ( moara de vant ) pentru a creea mediul perfect pentru o uscare rapida in procent de 100%.

Marea majoritate a spalatoriilor nu detin o astfel de camera de uscare, astfel aceasta etapa fiind realizata in 4-5 zile (sau mai mult in perioadele reci ale anului), iar in aceste conditii covoarele pot prinde un miros neplacut sau pot dezvolta mucegai.

Pentru a intelege procedeul de uscare folosit de DM Cleaning va rugam sa vizionati filmuletul de mai jos sau va asteptam la sediul nostru pentru a vedea live acest procedeu si de asemenea intregul proces de spalare.

Back To Top Call Now ButtonSună acum