skip to Main Content

Spalarea propriu zisa a covoarelor reprezinta etapa cea mai importanta din procesul de spalare.

Pentru procesul de spalare DM Cleaning foloseste un utilaj profesional de ultima generatie cu caracteristici tehnice care garanteaza performanta la cel mai inalt nivel.

Spalarea covoarelor se realizeaza in mai multe etape:

1 – Inmuierea covorului intro baie cu detergent;

2 – Pulverizarea cu detergent inaintea actionarii periilor de spalare (utilajul pulverizeaza automat detergent/solutie pe covor inainte ca acesta sa intre in raza de actiune a periilor de spalare);

3 – Dupa primele 2 etape covorul intra in raza de actiune a periilor, mai precis in aceasta etapa 4 perii cu diametrul de 42 cm / perie vor spala covorul dumneavostra cu o putere de apasare si o viteza de rotatie potrivita perfect pentru tipul si materialul covorului dumneavoastra;

4 – Dupa ce iese din raza de actiune a periilor, pentru limpezire, utilajul de spalare foloseste 8 duze cu apa sub presiune;

5 – Dupa procesul de spalare si limpezire covorul este automat roluit de acest utilaj fiind astfel pregatit pentru procesul de centrifugare (stoarcere).

Intregul proces de spalare este atent supravegheat de personalul nostru calificat, iar in situatia in care rezultatul nu este satisfacator acesta va fi reluat.

Pentru a avea rezultate cu adevarat remarcabile, am decis sa folosim detergenti de top. Alegerea unor produse provenind de la branduri de renume in domeniu asigura dizolvarea si eliminarea chiar si a petelor dificile si a murdariei adanc impregnate in tesatura. Detergentii utilizati sunt profesionali, biodegradabili si cu protectie de culoare, neutralizand mirosurile neplacute si oferind o senzatie placuta de prospetime.

Din analiza de piata efectuata de specialistii nostri, marea majoritate a spalatoriilor efectueaza aceasta etapa cu perii monodisc sau jet-uri sub presiune (in cazul spalatoriilor auto), ce cauzeaza degradarea iremediabila a tesaturii covoarelor.

Pentru a intelege procesul de spalare va rugam sa vizionati filmuletul de mai jos sau va asteptam la sediul nostru pentru a vedea live intregul procedeu.

Back To Top Call Now ButtonSună acum