skip to Main Content

 

Transportul se va calcula in functie de metraj, dupa cum urmeaza:
Pentru mai putin de 15 mp costul este de 35 Lei.
Peste 15 mp Transportul este GRATUIT.

Principalul nostru avantaj il reprezinta timpul de spalare foarte scurt. Fiind dotati cu utilaje de ultima generatie reusim sa onoram orice comanda intr-un interval de 24 – 72h.
Livrarea presupune stabilirea de comun acord a unei zile si a unui interval orar in care un agent al nostru se poate prezenta la adresa dumneavostra pentru a livra covoarele spalate.
Adresa de livrare poate fi alta decat adresa de colectare, cu conditia sa ne anuntati telefonic, in timp util, cu privire la schimbarea adresei de livrare.
In plus, agentul nostru va va contacta cu 30 de minute inainte de a ajunge la locatie pentru a ne asigura ca dumneavoastra sau o alta persoana este prezenta la adresa stabilita pentru a putea livra covoarele.
De asemenea daca va este mai convenabil puteti opta pentru ridicarea de la sediul nostru a covoarelor dumneavoastra.
Programul nostru de livrari si ridicari de la sediu nostru este de Luni pana Vineri intre orele 08:00-20:00 si Sambata in intervalul: 08:00-16:00.

Plata serviciilor si modalitati de plata:
Modalitatiile de plata acceptate sunt urmatoarele: Numerar, Transfer Bancar.

– Plata in numerar se poate efectua la adresa de livrare dar si la sediul nostru in cazul in care optati sa ridicati personal covoarele.
– Plata prin transfer bancar trebuie efectuata cu 24h inainte de livrarea la domiciliul dumneavoastra sau ridicarea de la sediul nostru.

Back To Top Call Now ButtonSună acum